Showroom op afspraak geopend 

 

 

 

   Brochure   Offerte aanvragen

Gietvloeren

Gietvloeren komt men steeds vaker tegen in woningen, kantoren en openbare gebouwen. Niet zo vreemd, want gietvloeren hebben een strakke uitstraling en bieden veel comfort. Andere voordelen van een gietvloer zijn:

Het aanbrengen van een gietvloer duurt 3 tot 4 dagen, mede afhankelijk van de ondervloer.

Gietvloer gelegd door Lemmen Vloeren

Gietvloeren zijn er in verschillende soorten:

Gietvloeren op basis van polyuretheaan

De polyurethaan gietvloer is onder te verdelen in de aromatische en alifatische variant, deze laatste is kleurecht en zal nagenoeg niet verkleuren en wordt daarom altijd aangeraden voor particulier gebruik.
De polyurethaan gietvloer wordt meestal mat afgewerkt. Het zijn taai-elastische vloeren en geschikt voor woning, winkel en kantoren.
De PU vloeren zijn makkelijk in onderhoud, toe te passen op vrijwel elke ondergrond, naadloos en decoratief.

Gietvloeren op basis van epoxy

De epoxy gietvloeren bestaan uit een tweetal componenten kunsthars en worden hoofdzakelijk toegepast in de industrie, zoals opslagruimtes, magazijnen en fabrieken.
De epoxy gietvloer is niet kleurecht, maar wel veel harder als een PU gietvloer en daardoor geschikt voor industrieel gebruik.

Cementitious gietvloer

Decoratieve vloer die bestaat uit cement en vulstoffen en de uitstraling van beton heeft, daardoor ook wel woonbeton genoemd.
Deze vloer is in bijna alle Ral kleuren te verkrijgen en wordt afgewerkt met beschermende coating/lak, deze kan zowel in mat als in zijdeglans worden uitgevoerd.

Liquiddesign gietvloer

Liquiddesign onderscheidt zich duidelijk van bestaande gietvloeren zoals PU of epoxy, Deze innovatieve gietvloer bezit blijvend veerkrachtige eigenschappen en is bijzonder slijtvast en sterk. Dit is het resultaat van een uitgebalanceerde mix van kurk,lijnolie en een biopolymeerbindmiddel. De vloer is uitermate geschikt voor kantoren , winkels , restaurants ,hotels, woningen en kantines.

Vraag een offerte aan »

Gerealiseerde projecten

Ontdek welke mogelijkheden Lemmen Vloeren u biedt. Bekijk hier onze recente projecten.

Gietvloer projecten »