Showroom op afspraak geopend 

 

 

 

   Brochure   Offerte aanvragen

Mogelijkheden

Ontdek de vele mogelijkheden die Lemmen designvloeren u bied op het gebied van siergrind. Wilt u de kwaliteit en eigenschappen van de verschillende toepassingen van de diverse vloersystemen zelf ervaren? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Een stijlvolle, makkelijke en ook nog eens een slijtvaste vloer? Dat kan! Wie een vloerafwerking zoekt die aan deze eisen voldoet, vindt een uitkomst in siergrindvloeren.Een siergrindvloer is een naadloze decoratieve vloerafwerking, die door de oppervlakte structuur de vloer een warme aanblik geeft. De siergrindvloer is het ideale compromis tussen de traditionele tegelvloer en tapijtvloer. Evenals tegels is de siergrindvloer slijtvast door zijn natuurlijke afkomst maar voelt het niet koud aan, omdat de open structuur ervoor zorgt dat de grind de warmte van de omgeving aanneemt. De vloer heeft een goede warmte geleiding, waardoor deze vorm van vloerbedekking perfect combineerbaar is met diverse vloerverwarmingssystemen.

 Is uw trap toe aan een opknapbeurt? Of wilt u een nieuwe trap plaatsen en deze stijlvol bekleden?Dan bent u bij Lemmen designvloeren aan het juiste adres. Wij maken Uw trap weer als nieuw en zorgen voor een uiterst stijlvolle uitstraling van uw trap. Tegenwoordig komt u het steeds meer tegen, siergrind als trapbekleding. Het is veilig (antislip), zeer slijtvast en stijlvol. Uw trap krijgt een nieuwe stijlvolle uitstraling en u kunt zelf aangeven in welke kleur of kleuren. Er zijn talloze mogelijkheden…

Bent u op zoek naar een sterke, strakke en naadloze vloer met een minimalistische uitstraling?Dan biedt een troffelvloer de juiste uitkomst voor u. Een troffelvloer wordt gemaakt van fijn grind (0,3 - 1,2 mm) gemengd met een hoogwaardige epoxyhars, dat als bindmiddel dient. Als afwerking wordt er een speciale gel en aflaklaag aangebracht, waardoor de vloer afgesloten wordt voor vuil en vloeistoffen. Naar uw wensen kan de vloer mat of zijdeglans afgewerkt worden.

Garantie

Lemmen designvloeren verleent u 5 jaar garantie en conformeert zich aan de algemene leveringsvoorwaarden van de NOA afbouwgarantie voor consumenten en bedrijven.
Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn in samenspraak met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis opgesteld.

lees meer »