Showroom op afspraak geopend 

 

 

 

   Brochure   Offerte aanvragen

Showroom

In onze grote showroom (meer dan 200 m2) in diverse stijlen gemeubileerde showroom wordt u persoonlijk geholpen en geadviseerd. U heeft keuze uit diverse soorten designvloeren in vele kleuren en designs. Lemmen Designvloeren heeft een uitstekende kwaliteit/ prijsverhouding waarbij het persoonlijke element, kwaliteit en een goede service hoog in het vaandel staan. Lemmen designvloeren is een bedrijf dat zeer service gericht te werk gaat en dit van de eerste tot de laatste stap. We willen u ook na de levering voortdurend van dienst zijn, of dit nu gaat om onderhoudsadvies, reparatiewerkzaamheden of wat voor vragen dan ook. De eerste stap begint natuurlijk in onze showroom!

Onze showroom is op zaterdag geopend van 10.00 - 14.00. Indien u op een ander tijdstip langs wilt komen, kunt u hiervoor een afspraak maken. 

Vraag een offerte aan »

Mogelijkheden

Ontdek de vele mogelijkheden die Lemmen designvloeren u bied op het gebied van siergrind, gietvloeren en troffelvloeren. Wilt u de kwaliteit en eigenschappen van de verschillende toepassingen van deze vloeren zelf ervaren? Breng dan een bezoek aan onze showroom.

lees meer »