Showroom op afspraak geopend 

 

 

 

   Brochure   Offerte aanvragen

Siergrindvloeren

Een stijlvolle, makkelijke en ook nog eens een slijtvaste vloer? Dat kan! Wie een vloerafwerking zoekt die aan deze eisen voldoet, vindt een uitkomst in siergrindvloeren.

Een siergrindvloer is een naadloze decoratieve vloerafwerking, die door de oppervlakte structuur de vloer een warme aanblik geeft. De siergrindvloer is het ideale compromis tussen de traditionele tegelvloer en tapijtvloer. Evenals tegels is de siergrindvloer slijtvast door zijn natuurlijke afkomst maar voelt het niet koud aan, omdat de open structuur ervoor zorgt dat de grind de warmte van de omgeving aanneemt. De vloer heeft een goede warmte geleiding, waardoor deze vorm van vloerbedekking perfect combineerbaar is met diverse vloerverwarmingssystemen.

Waar siergrindvloeren toe te passen?

Grindvloeren zijn toepasbaar in ieder soort interieur, of het nu gaat over een klassieke inrichting of een trendy en moderne design inrichting. Het slijtvaste karakter maakt deze manier van vloerbedekking ideaal voor het gebruik in woonruimtes, winkelruimtes, showrooms of kantoren. Er treden zelfs geen looppaden op door veelvuldig gebruik. Tegenwoordig kom je de siergrindvloer overal tegen, zelfs op de slaapkamer en zolderkamer.

Siergrindvloer kleuren

Door de oneindig vele kleurmogelijkheden en het gebruik van verschillende korrelgrootte, kunt u uw eigen creativiteit de vrije loop laten. Doordat diverse natuurlijke grindsoorten de basis vormen voor de siergrindvloer is het ook mogelijk om een keus te maken uit diverse natuurlijke tinten. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor trendy kleuren zoals vanillegeel, meloengeel of zelfs champagnegeel. Daarnaast zijn er ook nog de warme terra kleuren die aansluiten bij ieder warm interieur. Naast dit uitgebreid kleuren aanbod is de siergrindvloer tegenwoordig ook te verkrijgen in aluminium tinten en in een zeer uitgebreide collectie metallic kleuren eventueel met extra glitters.

Siergrindvloer is eenvoudig in onderhoud

Een siergrindvloer is zeer eenvoudig in onderhoud.  Vlekken ontstaan door het morsen van rode wijn of koffie zijn snel en makkelijk te verwijderen met behulp van een borsteltje en wat lauw water. Voor goed onderhoud van de siergrindvloer is wekelijks stofzuigen en minimaal 1 keer per jaar goed schrobben voldoende. 

Andere toepassingen van siergrind

De siergrind is ook zeer ideaal om bijvoorbeeld uw trap mee te bekleden. Ook het inbrengen van een logo of bedrijfsnaam is geen probleem voor onze vakmensen. In onze showroom beschikken we over tal van voorbeelden van reeds gelegde siergrindvloeren om u een idee te geven van onze mogelijkheden.

Vraag een offerte aan »

Trappen

Is uw trap toe aan een opknapbeurt? Of wilt u een nieuwe trap plaatsen en deze stijlvol bekleden? Dan bent u bij Lemmen Siergrindvloeren aan het juiste adres. Wij maken Uw trap weer als nieuw en zorgen voor een uiterst stijlvolle uitstraling van uw trap.

lees meer »