Showroom op afspraak geopend 

 

 

 

   Brochure   Offerte aanvragen

Trappen

Is uw trap toe aan een opknapbeurt? Of wilt u een nieuwe trap plaatsen en deze stijlvol bekleden? Dan bent u bij Lemmen Siergrindvloeren aan het juiste adres. Wij maken Uw trap weer als nieuw en zorgen voor een uiterst stijlvolle uitstraling van uw trap.

Tegenwoordig komt u het steeds meer tegen, siergrind als trapbekleding. Het is veilig (antislip), zeer slijtvast en stijlvol. Uw trap krijgt een nieuwe stijlvolle uitstraling en u kunt zelf aangeven in welke kleur of kleuren. Er zijn talloze mogelijkheden…

Afwerking grindvloer trap.

In principe kunt u door ons de gehele trap laten bekleden met siergrind in een korrelgrootte van 1-2 en 2-3 mm. Dit wil zeggen de treden, stootborden en eventueel de boom (zijkant van de trap). U kunt er ook voor kiezen om het geheel af te werken met een coatinglaag. In de basisprijs zit een aluminiumprofiel op de neuzen van de treden inbegrepen, mocht dit niet in uw smaak vallen is het ook mogelijk om deze ook met siergrind te laten bekleden. Het kleurengamma is onbeperkt en het is zelfs mogelijk om met meerdere kleuren te werken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de stootborden een andere kleur te geven dan de treden. 

Trap kleuren

Door de oneindig vele kleurmogelijkheden en het gebruik van verschillende korrelgrootte, kunt u uw eigen creativiteit de vrije loop laten. Doordat diverse natuurlijke grindsoorten de basis vormen voor de siergrindvloer is het ook mogelijk om een keus te maken uit diverse natuurlijke tinten. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor trendy kleuren zoals vanillegeel, meloengeel of zelfs champagnegeel. Daarnaast zijn er ook nog de warme terra kleuren die aansluiten bij ieder warm interieur. Naast dit uitgebreid kleuren aanbod is de siergrindvloer tegenwoordig ook te verkrijgen in aluminium tinten en in een zeer uitgebreide collectie metallic kleuren eventueel met extra glitters.

Gemakkelijk toepasbaar

Indien u kiest voor siergrind als trapbekleding, bijvoorbeeld bij de renovatie van uw trap, dient u alleen maar de huidige bekleding van de trap te verwijderen. Lijmresten en dergelijke mogen blijven zitten. Het siergrind zal hier overheen gelegd worden, waardoor u er achter niets meer van ziet. Kiest u ervoor om de boom (de zijkant van te trap) te schilderen, dan kunt u dit van te voren doen. Let er hierbij wel op dat u met de laatste aflaklaag wacht totdat het siergrind gelegd is.  

Kosten van uw trap

Als u de kosten van siergrind afweegt tegen de kosten van tapijt en als u de levensduur in ogenschouw neemt van het siergrind, dan zult u al snel tot de conclusie komen dat siergrind een uitermate verstandige investering in uw woning is.

Vraag een offerte aan »