top of page

Garantie

IMG_1194_Enjoy_Photography_Someren.jpg
IMG_1227_Enjoy_Photography_Someren.jpg

Garantie
voorwaarden

Wij streven naar het leveren van hoogwaardige vloeren, ondersteund door onze toewijding aan kwaliteit, maatwerk en professionele uitvoering.

 

Als vloerspecialist zijn wij trots op onze meerdere keurmerken en onze aansluiting bij gerenommeerde organisaties zoals NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven) en TBA (Technisch Bureau Afbouw). Deze verbondenheid stelt ons in staat om een onafhankelijke kwaliteitscontrole uit te voeren en biedt u, als klant, extra zekerheid.

Kwaliteitsgarantie met Keurmerk

Onze vloeren zijn voorzien van een keurmerk, wat garant staat voor de hoogste kwaliteit. Wij zijn aangesloten bij NOA, wat betekent dat wij ons committeren aan de hoge standaarden en ethiek die deze branchevereniging vertegenwoordigt. Daarnaast biedt onze samenwerking met TBA de mogelijkheid voor een externe kwaliteitscontrole en bindend advies in geval van ontevredenheid.

Uitsluitingen op Garantie

Hoewel wij er alles aan doen om duurzame vloeren te leveren, zijn er enkele situaties waarin garantie niet van toepassing is. Het is van groot belang dat u de volgende uitsluitingen in overweging neemt:

  1. Onvoldoende Onderhoud: Het niet opvolgen van het onderhoudsadvies kan leiden tot uitsluiting van garantie. Gebruik van chemische of agressieve schoonmaakmiddelen op een vloer valt hier ook onder.

  2. Werking van de Ondergrond: Indien er sprake is van werking van de ondergrond of vochtwerking vanuit de ondergrond, waardoor scheuren ontstaan, is garantie niet van toepassing.

  3. Ongevallen en Beschadigingen: Schade als gevolg van ongevallen, zoals het laten vallen van zware voorwerpen, valt niet onder de garantie.

Aanspraak maken op Garantie

Om aanspraak te kunnen maken op garantie is het essentieel dat u de vloer op een correcte wijze behandelt. Bij twijfel over de geleverde kwaliteit kunt u een onafhankelijke kwaliteitscontrole bij TBA aanvragen of bij ontevredenheid een bindend advies opvragen. Op deze manier waarborgen wij de garantie op de kwaliteit van het aanbrengen van onze vloeren.

Voor verdere vragen of verduidelijking van onze garantievoorwaarden, staan wij graag tot uw beschikking.

bottom of page