top of page
IMG_1224_Enjoy_Photography_Someren.jpg

Wandafwerkingen

Decoratieve

Professionele afwerking

Onze schilder- en decoratiewerken zorgen voor een professionele afwerking van uw wanden, waardoor uw interieur er verzorgd en stijlvol uitziet.

Volledige service

We bieden een complete service waarbij we niet alleen uw muren schilderen, maar ook eventuele decoratieve elementen toevoegen voor een unieke uitstraling.

Maatwerk

Onze aanpak is niet standaard, maar volledig op maat gemaakt voor uw specifieke wensen en behoeften. We luisteren naar uw ideeën en vertalen deze naar een uniek ontwerp voor uw wanden.

Duurzame materialen

We werken met hoogwaardige en duurzame materialen, zodat uw wanden langdurig mooi blijven en bestand zijn tegen slijtage.

Kunstzinnige uitstraling

Onze schildertechnieken zorgen voor een kunstzinnige uitstraling op uw muur, waardoor het lijkt alsof er een echt kunstwerk is gecreëerd. Dit geeft uw interieur een uniek en persoonlijk karakter.

Voordelen Decoratieve wandafwerking

Afwerking

De afwerking van decoratieve wandafwerking kan variëren van gladde oppervlakken tot reliëfs, patronen, kleurrijke tinten en zelfs natuurlijke materialen zoals steen of hout. Kortom, het biedt een breed scala aan opties om de muur een unieke uitstraling te geven die past bij de smaak en stijlvoorkeuren van de klant.

IMG_1188_Enjoy_Photography_Someren.jpg

Verschillende afwerkingen

01.

Gladde afwerking

02.

Reliëfafwerking

03.

Patroonafwerking

04.

Kleurrijke afwerking

05.

Natuurlijke afwerking

Wij helpen u graag...

Vraag vrijblijvend online een offerte aan

Veel gestelde vragen

Welke vloeren passen het beste bij decoratieve wandafwerking?

Vloeren van verschillende materialen kunnen goed samengaan met decoratieve wandafwerking.

U kunt altijd naar onze showroom komen voor persoonlijk advies en om verschillende opties voor vloeren en wandafwerkingen te bekijken. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte combinatie die past bij uw smaak, stijl en behoeften.

Hoe zorg ik ervoor dat de wandafwerking en vloeren goed bij elkaar passen qua stijl en kleur?

Door stalen en voorbeelden van beide te bekijken en te vergelijken voordat u besluit, kunt u ervoor zorgen dat de kleuren en stijlen goed op elkaar zijn afgestemd.

Zijn er bepaalde ruimtes waarin deze combinatie niet geschikt is?

Over het algemeen is deze combinatie geschikt voor de meeste ruimtes, maar in vochtige ruimtes zoals badkamers is het belangrijk om waterbestendige materialen te kiezen.

Wat zijn de voordelen van decoratieve wandafwerking ten opzichte van standaard schilderwerk?

Decoratieve wandafwerking biedt een aantal voordelen ten opzichte van standaard schilderwerk, waaronder een unieke uitstraling, meer textuur en diepte, duurzaamheid en de mogelijkheid om kleine onvolkomenheden in de muur te verbergen.

Wat maakt

Lemmen Designvloeren

de beste keuze?

In welke ruimtes is een deze wandafwerking het meest geschikt?

Decoratieve wandafwerking is perfect voor verschillende ruimtes, zoals woonkamers, slaapkamers, keukens, badkamers en zelfs kantoren. Het biedt zowel esthetische als praktische voordelen, waardoor elke ruimte een samenhangende en aantrekkelijke uitstraling krijgt.

bottom of page